Actuele bedrijfsinformatie van frituur 't Snacksken in 1790 Affligem.
Bel: 0478 93 31 36
Adres: N9 129/1790, 1790 Affligem
Ik verklaar dat deze beoordeling mijn eigen ervaring met 't Snacksken weergeeft, dat ik hier geen financiële vergoeding voor ontvang en dat ik geen persoonlijke band heb met dit bedrijf. Ik aanvaard de reviewvoorwaarden voor het schrijven van beoordelingen.
Maandag | 11:30 - 13:30, 17:00 - 21:30 |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 11:30 - 13:30, 16:30 - 22:00 |
Zaterdag | 11:30 - 13:30, 17:00 - 21:30 |
Zondag | 17:00 - 22:00 |
't Snacksken is een gezellige frituur gelegen aan de N9 in Affligem. Deze frituur biedt een breed assortiment aan snacks en gefrituurde lekkernijen, waarmee het zowel lokale bewoners als bezoekers weet te verleiden. Of je nu zin hebt in klassieke frieten, heerlijke snacks of een snelle hap, bij 't Snacksken vind je het allemaal. Dankzij de centrale ligging aan de drukke N9 is het de ideale plek om even halt te houden voor een smakelijke pauze tijdens je reis. Met een focus op kwaliteit en versheid zorgen ze ervoor dat iedere klant met een voldaan gevoel weer naar huis gaat.
Tijdens de werkuren is 't Snacksken telefonisch bereikbaar op het nummer: 0478 93 31 36.
Het adres van frituur 't Snacksken is N9 129/1790, 1790 Affligem.
Dag | Werkuren |
Maandag | 11:30 - 13:30, 17:00 - 21:30 |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | Gesloten |
Vrijdag | 11:30 - 13:30, 16:30 - 22:00 |
Zaterdag | 11:30 - 13:30, 17:00 - 21:30 |
Zondag | 17:00 - 22:00 |
Het officiële webadres van 't Snacksken is bij ons niet gekend. Dit bedrijf heeft mogelijks geen website.
't Snacksken is vermeld in deze bedrijfscategorieën:
't Snacksken in 1790 Affligem krijgt een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5. Klanten hebben dus overwegend een positieve ervaring bij 't Snacksken. Deze score is berekend op basis van 59 betrouwbare Google beoordelingen of reviews.
Bekijk naast 't Snacksken ook deze lokale ondernemingen
Vind gericht bedrijven die voldoen aan de criteria: frituur