Actuele bedrijfsinformatie van frituur 't Rond Punt in 2640 Mortsel.
Bel: 03 888 58 20
Adres: Septestraat 19, 2640 Mortsel
Website: download.itsready.be
Ik verklaar dat deze beoordeling mijn eigen ervaring met 't Rond Punt weergeeft, dat ik hier geen financiële vergoeding voor ontvang en dat ik geen persoonlijke band heb met dit bedrijf. Ik aanvaard de reviewvoorwaarden voor het schrijven van beoordelingen.
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 16:00 - 22:00 |
Woensdag | 16:00 - 22:00 |
Donderdag | 16:00 - 22:00 |
Vrijdag | 11:30 - 13:30, 16:00 - 22:00 |
Zaterdag | 16:00 - 22:00 |
Zondag | 16:00 - 22:00 |
't Rond Punt is een gezellige frituur gelegen aan de Septestraat 19 in Mortsel. Onze frituur staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van snacks, frietjes en sauzen. Bij 't Rond Punt kunt u genieten van heerlijke verse frieten en een ruime keuze aan snacks, zoals frikandellen, bitterballen en burgers. Daarnaast bieden wij ook diverse vegetarische opties aan. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen en u een aangename ervaring te bezorgen. Of u nu langskomt voor een snelle hap of om uitgebreid te genieten van een overheerlijke maaltijd, bij 't Rond Punt bent u aan het juiste adres.
Tijdens de werkuren is 't Rond Punt telefonisch bereikbaar op het nummer: 03 888 58 20.
Het adres van frituur 't Rond Punt is Septestraat 19, 2640 Mortsel.
Dag | Werkuren |
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | 16:00 - 22:00 |
Woensdag | 16:00 - 22:00 |
Donderdag | 16:00 - 22:00 |
Vrijdag | 11:30 - 13:30, 16:00 - 22:00 |
Zaterdag | 16:00 - 22:00 |
Zondag | 16:00 - 22:00 |
De website van 't Rond Punt kan je bezoeken via het webadres download.itsready.be.
't Rond Punt is vermeld in deze bedrijfscategorieën:
't Rond Punt in 2640 Mortsel krijgt een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5. Klanten hebben dus overwegend een positieve ervaring bij 't Rond Punt. Deze score is berekend op basis van 313 betrouwbare Google beoordelingen of reviews.
Bekijk naast 't Rond Punt ook deze lokale ondernemingen
Vind gericht bedrijven die voldoen aan de criteria: frituur