Actuele bedrijfsinformatie van frituur Snack Pacha in 1070 Anderlecht.
Bel: 0486 43 88 98
Mail: gigamanstudio2019@gmail.com
Adres: N6 1005, 1070 Anderlecht
Website: snackpasha.be
Ik verklaar dat deze beoordeling mijn eigen ervaring met Snack Pacha weergeeft, dat ik hier geen financiële vergoeding voor ontvang en dat ik geen persoonlijke band heb met dit bedrijf. Ik aanvaard de reviewvoorwaarden voor het schrijven van beoordelingen.
Maandag | 12:00 - 01:00 |
Dinsdag | 11:30 - 01:00 |
Woensdag | 11:30 - 01:00 |
Donderdag | 11:30 - 00:00 |
Vrijdag | 11:30 - 01:00 |
Zaterdag | 12:00 - 01:00 |
Zondag | 11:30 - 01:00 |
Snack Pacha is een populaire frituur gelegen aan de N6 1005 in het hart van Anderlecht. Deze zaak staat bekend om zijn heerlijke frituurspecialiteiten en een uitgebreid menu dat zowel klassieke snacks als innovatieve gerechten biedt. Of je nu zin hebt in een portie krokante frieten, smakelijke frikandellen of andere lekkernijen, bij Snack Pacha vind je zeker iets naar je smaak. De vriendelijke bediening en het gezellige kader maken het een ideale plek om even te ontspannen en te genieten van een lekkere hap. Dankzij de centrale ligging is het bovendien gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale bewoners als bezoekers van de stad.
Tijdens de werkuren is Snack Pacha telefonisch bereikbaar op het nummer: 0486 43 88 98.
Het adres van frituur Snack Pacha is N6 1005, 1070 Anderlecht.
Dag | Werkuren |
Maandag | 12:00 - 01:00 |
Dinsdag | 11:30 - 01:00 |
Woensdag | 11:30 - 01:00 |
Donderdag | 11:30 - 00:00 |
Vrijdag | 11:30 - 01:00 |
Zaterdag | 12:00 - 01:00 |
Zondag | 11:30 - 01:00 |
De website van Snack Pacha kan je bezoeken via het webadres snackpasha.be.
Snack Pacha is vermeld in deze bedrijfscategorieën:
Snack Pacha in 1070 Anderlecht krijgt een gemiddelde reviewscore van 3.9 op 5. Klanten hebben gemengde ervaringen bij Snack Pacha. Deze score is berekend op basis van 423 betrouwbare Google beoordelingen of reviews.
Bekijk naast Snack Pacha ook deze lokale ondernemingen
Vind gericht bedrijven die voldoen aan de criteria: frituur